۱۳۹۰/۰۹/۳۰

وایتکس جهت ماندگاری شیر



 

             وایتکس در ایران کاربرد تازه ای پیدا کرده است: استفاده در گاوداری ها برای ماندگار کردن شیر.سلامت نیوز نوشته است: سئوال اینجاست که چرا بعضی از شیرهای پاستوریزه که بیشتر از 5 روز ماندگاری ندارند با وجود گذشت دو هفته همچنان سالم مانده و فاسد نمی شوند؟ آیا از بار میکروبی شیرهای ایرانی کاسته شده است و یا کارخانه های تولید کننده این شیرها چنان پیشرفت کرده اند که چنین شیرهایی را تولید می کنند؟یک منبع آگاه به سلامت نیوز گفته است: «سال گذشته اداره استاندارد و تحقیقات شهر اصفهان با مسئله عجیبی در خصوص شیرهای پاستوریزه روبرو شد.»«جریان از این قرار بود که شیرهای پاستوریزه بعد از حتی باز کردن درب آنها تا حدود 3 هفته ماندگاری داشتند و فاسد نمی شدند. با بررسی هایی که اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان به عمل آورد متوجه شدند که برخی از گاوداری ها از وایتکس برای ماندگاری بیشتر شیرهایشان استفاده می کنند و به دلیل اینکه وایتکس یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است مانع فاسد شدن شیرهای پاستوریزه شده است.»«این ماده ضدعفونی کننده به شدت سرطان زا است و مصرف کنندگان این شیرها به عوارض آن دچار می شوند.»حال این سوال پیش می آید آیا نظارت کامل بر گاوداری ها و کارخانجات تولید کننده شیر پاستوریزه وجود دارد؟ آیا بعضی از شیرهای پاستوریزه ای که به مدت طولانی تر از 5 روز ماندگاری دارند از وایتکس در نگهداری آن ها استفاده می شود؟منبع: سلامت نیوزمن هم به عنوان يك دامپزشك با اين مسئله بارها برخورد كرده امآزمايشات معمول كارخانجات پاستوريزه هم توانايي رديابي ضدعفوني كننده هاي كلره ( مانند وايتكس) را ندارن.گزارش سلامت نيوز كاملا دقيق مي باشد.وقتي بيش ار 5 سال است ليستين خوراكي وارد ايران نشده و فقط ليستين صنعتی كه سرطانزا ومخصوص صنعت مي باشد وارد مي شود و تمام شكلات ها و شيريني هاي ما با حاوي ليستين است مي خواهيد دامدار ما از چه كسي اخلاق كاري بياموزد ؟!! (کاربرد لیستین در شکلات سازی است)       


هیچ نظری موجود نیست: